Iroda lomtalanítás

Iroda lomtalanítás

Egy cég életében az iroda lomtalanítás és bútorcsere rendkívül fontos feladat, mivel segít optimalizálni a munkakörnyezetet, növeli a hatékonyságot és javítja a dolgozók munkakörülményeit. Amennyiben iroda lomtalanításra bennünket hívnak, az roppant egyszerűen és gördülékenyen zajlik le. Lássuk, hogyan!

Előkészületek

Ez adott cég szervezési feladatai közé tartozik: az iroda lomtalanításának és bútorcseréjének előkészületei segítenek biztosítani a folyamat zökkenőmentes lebonyolítását. Az előkészületek során az első lépés az, hogy áttekintik az irodai bútorokat és felszereléseket, és eldöntik, melyeket kell eltávolítani és cserélni. Ezután meghatározzák az új bútorokat és felszereléseket, amelyekre szükségük van, felmérve, hogy az új bútorzat hol és hogyan fog elhelyezkedni az irodában vagy irodákban.

Átmeneti időszak

Egy cég életében az iroda bútorcseréjének átmeneti időszakában érkezünk mi. Ez idő alatt kell eltávolítani a régi bútorokat, felszereléseket, és fel kell állítani az újakat. Minden esetben úgy dolgozunk, hogy ha épp aktív munkakörnyezetből kell irodát lomtalanítani, azt lehető legnagyobb körültekintéssel tesszük.

Az iroda lomtalanítása időigényes folyamat lehet, ezért érdemes időben előre megtervezni és megszervezni. Mindenképp érdemes bennünket megkeresni, ahhoz, hogy hatékonyan és biztonságosan történjen az iroda lomtalanítása. Mindez azért is lényeges, mert a lomtalanításhoz szorosan hozzátartozik a hulladék kezelése is. Az irodai hulladékokat környezetbarát módon kell kezelni, amelyek magukban foglalhatják az újrahasznosítást, az újrahasznosításra nem alkalmas hulladékok kezelését és a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést is.

Iroda lomtalanítás keretein belül vállaljuk Budapest valamit vonzáskörzetében mindennemű felgyülemlett irodai felesleges tárgy  bútor elszállítását megsemmisítését, szem előtt tartva, hogy a lehető legtöbb elszállított tárgy újra hasznosításra kerüljön.

Iratanyag elszállítása esetén amennyiben bizalmas iratok kerülnek megsemmisítésre, melyről igazolás szükséges a megsemmisítésről, ennek igazolásának kiállításával szállítjuk el a dokumentumokat, az elszállított iratok minden esetben darálást követően újra hasznosításra kerülnek.

irodalomtalanítás
Iroda lomtalanítás

Elektronikai hulladékok elszállítása megsemmisítése esetén szinte minden újrahasznosítható  a jelenlegi feldolgozóipar háttérmunkájának köszönhetően, amennyiben régi képcsöves monitorok kerülnek elszállításra, kérjük ezek darabszámát előtetessen jelezzék számunkra.

Amennyire lehetséges az elszállításra váró tárgyakat lomokat külön csoportosítva készítsük elő vagy dobozoljuk – zsákóljuk , így a szelektív elszállítás pontosabban végrehajtható . Irodabútorok asztalok székek szekrények nem jelentenek külön előkészítést , ezeket a tárgyakat lehetőség szerint egybe szállítjuk el , ritka esetben bontjuk lapokra.

Ez a munkavégezés kosszal zajjal jár, és esetlegesen zavarja a munkavégzésben az ott dolgozó munkatársakat, de ha megoldható lapra szereljük a bútorokat.

Iroda lomtalanítás Budapest és Pest megyében, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatásaink:

Iroda lomtalanítás
Szolgáltatás
Iroda lomtalanítás
Szolgáltató
Tutalis Kft,
Ivánka Pál utca 15,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+360702416660
Szolgáltatási terület
Budapest
Leírás
Iroda lomtalanítás gyors precíz tiszta munka Budapest valamit vonzáskörzetében mindennemű felgyülemlett irodai felesleges tárgy elszállítását megsemmisítése.