Hulladékégetés

Hulladékégetés

Hulladékégetés Budapest iratanyag textil bútor bizalmas iratok nyom nélkül dokumentálva elszállítjuk megsemmisítjük akár zsákolással az ön igényei alapján. Bizalmas iratanyagok égetése esetén kérjük olvassa el iratmegsemmisítés oldalunkon a tanácsainkat. Égetést csak a Mohu rendszerén regisztráltaknak tudjuk vállalni, akik a muhu rendszerében mint szállítók a Tutalis kft-t jelölik meg . Égetésre egy évben egy cégnek 2-3 alkalommal van lehetősége .

Az elszállított hulladékok ez esetben égetésére kerülnek, ebben az esetben a hulladék nem a lerakóba kerül lerakásra, hanem hulladékégetőben történik a megsemmisítés, így nyom nélkül megsemmisül. Hulladék bútor égetés  teljes lakások berendezéseivel együtt vagy külön is kérheti.

Ezen felül igényelhető azonnali égetés is ,ebben az esetben van lehetőség a hulladékégetés megtekintésére. A hulladékégetés mindkét változata garantálja, hogy az elszállított hulladékok elégetésre kerülnek.

Hagyaték elszállítása égetéssel eseték, kérjük minden iratot emléktárgyat jól átgondolni és kiválogatni. Miután felrakodtunk a teherautóra és elszállítjuk az égetőbe nincs semminemű lehetőség az elszállított tárgyak visszaszerzésére.

Hulladékégetés ára a következők befolyásolják. Rakodási parkolási körülmények, honnét kell a teherautóra hordani a tárgyakat. Össze vannak-e csomagolva az apróbb tárgyak, ruhák könyvek és a többi apróság vagy nekünk kell bezsákolni. A tárgyak súlya össztömege m3 terjedelme. Égetés esetén fontos tudni, hogy minimum 500 kg égetési díjat számolunk fel az többi költség felett.

Veszélyes hulladék égetése esetén kérjük minden esetben e-mailon küldőn tájékoztatást az anyag mennyiségéről és jellegéről, ez alapján tudunk tájékoztatást adni.

Hulladékégetés Budapest és Pest megyében, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatásaink:

Hulladékégetés
Szolgáltatás
Hulladékégetés
Szolgáltató
Tutalis Kft,
Ivánka Pál utca 15,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+36209677727
Szolgáltatási terület
Budapest
Leírás
Hulladékégetés Budapest iratanyag textil bútor bizalmas iratok nyom nélkül dokumentálva elszállítjuk megsemmisítjük akár zsákolással az Ön igényei alapján