Iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés aktualitása amikor a felesleges lejárt papír dokumentum elérte lejárati idejét és selejtezésre kerül Budapest vagy Pest megye területén. Kérheti rakodással darálással vagy égetéssel, amennyiben igényli zsákolással is. Az iratanyag dokumentum diszkrét kezelést igényel, fontos szempont, hogy megsemmisítésre szánt iratok valóban azzá is váljanak.

Tehát 100% -ban darálásra, újrahasznosításra kerüljenek. Ez a folyamat nálunk természetes, mivel ez a legkézenfekvőbb eljárás a dokumentumok papírok eltüntetése során. Környezetbarát egyszerű gyors eljárás. Akár kér akár nem igényel iratmegsemmisítési nyilatkozatot, az anyag minden esetben darálásra – újrahasznosításra kerül.

Iratmegsemmisítés ára (m3) miből áll össze, mitől függ?

Fontos szempont a rakodási körülmény, emberi erőforrást igényel , így meghatározza az árat , hogy honnét kell a teherautóra hordani. Egy emeleti irodából ahol nincs lift több munkát igényel mint egy földszinti irattárból.

Árképző tényező, hogy igényelnek -e zsákolást, vagy már szállításra kész állapotban van.

Díja meghatározásánál a súlya is szempont, 10 dobozt fajlagosan drágábban tudunk megoldani mint 100 dobozt. Budapesten egy fordulóra például 1,7 tonnát, 3,4 tonnát vagy 5 tonnát tudunk szállítani egy fordulóra.

Iratmegsemmisítés a gyakorlatban

Mielőtt eljutna ahhoz a ponthoz, hogy felkeressen minket már megfogalmazódott a feladat, az iratmegsemmisítésre szüksége lesz. Az első fázis,hogy gondoljuk és tekintsük át az iratanyagot, melyiknek mikori az elévülési ideje fontos például a munkaüggyel munkaviszonnyal kapcsolatos iratok, melyeket korlátlan ideig kell megőrizni, tehát ezeket ne selejtezzük,

Az adóügyi iratok ami az adó esedékességének évet követő 5  évig terjed ez egy valóságban 7  évet jelent.

Számviteli bizonylatok esetében, ilyenek pl főkönyvi kivonat leltár ezt a számvitelről szóló 2000 évi C. törvény szabályozta ezen iratok megőrzési ideje 8 év, ezeket szigorúan tartsuk szem előtt. amennyiben ezen túl vagyunk jön a munka könnyebb része, azaz megkeres minket, és mi kiszállunk önökhöz és csak rá kell mutatni az iratanyagra. Ez lehet egy polcon egy sarokba egy pincébe vagy emeleten, és mi lehordjuk a teherautóra és elszállítjuk a darálásra.

Előkészítés folyamán amennyiben van kapacitásuk rá bedobozolhatják, zsákolhatják a dokumentumokat ez esetben gyorsabban halad a munkavégzésünk.

Amennyiben kérik akár ezt a munkát is elvégezzük,amennyiben a selejtezésnél is kéri segítségünket közösen lehetséges a munkavégzés, mi elvégezzük a fizikai részét a megrendelő utasításai alapján rakodjunk az iratokat.
Érdemes ilyenkor átgondolni, hogy esetleg van-e más amit selejteznénk, akár bútor akár gép, és a legények kérni az elszállítást,ez akár plusz költséget se jelent önöknek sok esetben.

Iratmegsemmisítés Budapest és Pest megyében, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatásaink:

Iratmegsemmisítés
Szolgáltatás
Iratmegsemmisítés
Szolgáltató
Tutalis Kft,
Ivánka Pál utca 15,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+36702416660
Szolgáltatási terület
Budapest
Leírás
Iratmegsemmisítés gyors tiszta munkavégzés Budapest és Pestmegyében darálás égetés akár megsemmisítési nyilatkozattal, rakosással dobozolással is.